Pranje rublja iz apartmana – zašto taj posao prepustiti profesionalcima?

Čistoća je pola zdravlja, ali i pola dojma gostiju vaših apartmana. Istraživanja pokazuju da 81% putnika često ili uvijek čita recenzije prije rezervacije smještaja. Čak 96% vjeruje da su recenzije važan dio njihovog istraživanja i odabira smještaja. Konkurencija je žestoka, gosti sve zahtjevniji, a među smjenama gostiju imate sve manje vremena da sve obavite sami? Imamo rješenje za vaše rublje.

Ali mogu sam/a…

Rublje iz vaših apartmana, naravno, možete oprati i sami kod kuće ili u samom apartmanu. Da biste oprali sve što su Vaši gosti koristili tijekom boravka i pripremili rublje za nove goste, sigurno će vam trebati nekoliko ciklusa pranja. Sve to rublje nakon pranja trebate i osušiti. Kućanskim sušilicama treba znatno više vremena od profesionalnih da osuše vaše rublje, ovisno o modelu može im trebati i nekoliko sati i to je najbrža opcija u kućnoj varijanti, pod uvjetom da imate sušilicu. Ako rublje sušite na zraku ovisite o vremenskim uvjetima i izlažete se riziku da se rublje zaprlja tijekom samog sušenja i da ćete pranje morati ponavljati. Zbog svih okolnosti, ponekad vam mogu trebati dani da sve rublje operete, osušite i ispeglate. To znači da morate imati višestruke setove posteljine, ručnika i ostalog tekstila koje nudite gostima tijekom boravka. Samim time povećavaju vam se troškovi. Osobito ako ga perete u uvjetima koji oštećuju vlakna pa vam tekstil nakon kratkog korištenja izgleda istrošeno i trebate kupovati novi.

Pranje rublja iz apartmana – brzo, jednostavno, kvalitetno

Prepuštanjem pranja, sušenja i glačanja rublja nama uštedjet ćete vrijeme, ali i novac jer vam neće biti potrebna ulaganja u strojeve za pranje i glačanje. A s našom uslugom možete biti sigurni da će Vam rublje stići zaista čisto. Prljavo rublje sortiramo u odvojenoj prostoriji tako da ne bi došlo u doticaj s već čistim rubljem. Zatim ga peremo u profesionalnim perilicama s profesionalnim deterdžentima koji neće oštetiti vlakna. U procesu pranja koristimo ionski omekšanu vodu iz koje su uklonjene prirodne soli što produžava vijek trajanja Vašeg rublja. Prilikom pranja, prethodno zagrijana vodu dovodimo direktno u perilice što smanjuje vrijeme izloženosti Vašeg rublja zagrijavanju i pridonosi očuvanosti. Odmah nakon pranja suši se u industrijskim sušilicama. Neposredno nakon sušenja glača se na profesionalnom valjku kapaciteta preko 120 kg/h. Rublje ciljano slažemo ručno, ne pomoću slagalice, kako bismo vam pružili najbolju uslugu. Prilikom ručnog slaganja možemo vidjeti pa ponovno tretirati sve eventualne preostale mrlje. Nakon glačanja rublje se odlaže u suhom i čistom prostoru pa se nakon nekog vremena pakira u foliju da bi dok ne stigne na  Vaša vrata ostalo mirisno i svježe.

Partnerski odnos s klijentima

U svemu što radimo, najvažnije nam je da su naši krajnji korisnici zadovoljni uslugom koju im pružamo. Da na nas gledaju kao na partnera koji im podiže kvalitetu usluge, olakšava obavljanje posla i ostavlja više vremena da se posvete razvoju poslovanja. Zbog toga klijentima s kojima imamo dugoročne suradnje nudimo preuzimanje i dostavu odjeće besplatno ili prema dogovoru.

Vama koji ćete tek postati naši klijenti, nudimo prvo pranje besplatno da biste se uvjerili u kvalitetu naše usluge. Na sve vaše upite odgovaramo na info@intimela.hr. Hvala što ćete nam ukazati Vaše povjerenje.